Експерти назвали 5 ознак поганого смартфона

люди со смартфонами

Профільні експерти назвали 5 ознак поганого смартфона, які здатні перетворити життя людини в пекло. Як виявилося, ринок мобільних пристроїв розвивається настільки стрімко, що навіть найбільш новомодний девайс застаріває всього за рік.

На першому місці виявився роз’єм microUSB, від якого виробники почали масово відмовлятися в 2019 році. На зміну йому прийшов сучасний USB-C. Причому дана тенденція торкнулася навіть моделей початкового цінового рівня. Далі йде слабкий акумулятор. Данна ознака потрапила в список поганих, оскільки творці мобільних пристроїв почали робити ставку на збільшення автономності, яка дозволяє істотно продовжити роботу апарату без підзарядки. На третій позиції списку опинилося так званне підборіддя. Йдеться про потовщення нижній межі рамки, яка втратила свою актуальність. По-перше, новими моделями можна управляти виключно за допомогою екрану. По-друге, ця зона стала практично мертвою. До того ж вона не тільки марна, а й потворна. Четверте місце дісталося екрану TFT. Сучасні смартфони виходять з дисплеями IPS, які відрізняються прекрасною якістю передачі кольору. До того ж у застарілих екранів погані кути огляду. Достатньо лише відхилити телефон і контрастність змінюється в гіршу сторону. IPS-дисплеї теж небездоганні, але краще для смартфонів розробники поки нічого не придумали.

Замикає список розміщений на тильній кришці сканер відбитка пальця. В ідеалі він повинен розташовуватися або на бічній грані, або під екраном. Втім, виробники поки не відмовилися від застарілого розміщення дактилоскопічного модуля, у всякому разі, на моделях середнього класу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *